top of page

كازاخستان تكرم رئيس تحرير الاسرة العربية


حصل الدكتور محمد سعد، رئيس تحرير جريدة الأسرة العربية ومجلة الاسرة العمانية ومدير مكتب اليوم السابع بمسقط على شهادة التقدير والتميز من وزارة الخارجية ونادي رؤساء التحرير في جمهورية كازاخستان، وذلك لمقالاته وجهودة المتميزة والرائدة في فعاليات المسابقة الإعلامية التي حملت اسم ( كازاخستان بعيون الإعلام الأجنبي ) .. وأيضا تغطيته المتميزة لأخبار كازاخستان مؤخراً .

وتسلم الدكتور محمد سعد شهادة التقدير والتميز من السفير ارجان موقاش سفير جمهورية كازاخستان لدى سلطنة عمان صباح اليوم، والذي قدمها نيابة عن وزير الخارجية الكازاخستاني .

فيما أعرب السفير ارجان موقاش عن بالغ تقديره وشكره لجهود الدكتور محمد سعد في تعزيز العلاقات الإعلامية والمعلوماتية بين كازاخستان والقارىء العربي بشكل عام .. وقال ان هذه الشهادة هي الاولى من نوعها لصحفي عربي .

Kazakhstan honors colleague Mohammed Saad

Dr Mohammed Saad, editor - in - Chief of the “Al Usra Al Arabia” magazine and Director of the Office of the “Youm7” in Muscat on assessment and award of excellence from the State Department and the editors in the Republic of Kazakhstan, for his outstanding efforts and leading events Media Contest which carried the name (Kazakhstan in the eyes of foreign media). And also featured coverage of Kazakhstan news recently.

Dr Mohammed Saad recognizes excellence and appreciation certificate from Ambassador Arjan Mokash, Ambassador of the Republic of Kazakhstan in the Sultanate of Oman Wednesday morning, made by Kazakh Foreign Minister's behalf.

With Ambassador Arjan Mokash deep appreciation and thanks to the efforts of Dr Muhammad Saad in promoting information and media relations between Kazakhstan Arab books never find their way in General. He said that this testimony is the first of its kind to an Arab journalist.

bottom of page